Sylvester Stallone / foto Matt Baron/BEI/Shutterstock

VIDEO | Sylvester Stallone demonstrează că este în continuare în formă, la 71 de ani

Sylvester Stallone a publicat pe contul său de Instagram o înregistrare video în care poate fi văzut executând tracţiuni cu o greutate de 100 de pounds (45 de kilograme), în ciuda celor 71 de ani ai săi, relatează UPI, preluat de Agerpres.

”Încă un antrenament uşor! Eşti pe atât de bătrân pe cât te simţi tu sau încheieturile tale!”, a scris vedeta americană în mesajul publicat alături de înregistrarea video.

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Stallone, care a continuat să se menţină în formă de-a lungul carierei sale, va apărea în pelicula cu pugilişti ”Creed 2”, parte a francizei Rocky.

Primul film „Creed”, lansat în noiembrie 2015, îl are în centru pe Adonis Creed (Michael B. Jordan), fiul lui Apollo Creed din seria „Rocky”, care intră în lumea boxului antrenându-se cu Stallone, care îşi reia rolul Rocky Balboa. Filmul, regizat de Ryan Coogler, bazat pe un scenariu scris împreună cu Aaron Covington, a avut încasări de 173 de milioane de dolari în întreaga lume. Stallone a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar la Oscaruri şi a câştigat Globul de Aur la aceeaşi categorie pentru revenirea sa în rolul Rocky.

Boxerul româno-german Florian Munteanu va fi adversarul din ring al lui Michael B. Jordan în „Creed 2”. Florian Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din „Rocky IV”, care a fost realizat în anii ’80 într-un moment de tensiune în relaţiile ruso-americane din timpul Războiului Rece. Dolph Lundgren a jucat rolul lui Drago în filmul din 1985 şi va relua rolul în „Creed 2″.

Sylvester Stallone a fost înlocuit din postura de regizor în cadrul proiectului ”Creed 2” de Steven Caple Jr., în luna decembrie.

Pelicula va avea premiera la 21 noiembrie.

Vezi şi

Facebook va afişa informaţii suplimentare despre deţinătorii paginilor, pentru a combate dezinformarea

Facebook a anunţat luni că va lua noi măsuri pentru combaterea dezinformării înaintea alegerilor prezidenţiale …