Acasă / Cultură & Media / Sandra Bullock şi Nicole Kidman, două dintre vedetele care vor înmâna trofee la gala premiilor Oscar

Sandra Bullock şi Nicole Kidman, două dintre vedetele care vor înmâna trofee la gala premiilor Oscar

Helen Mirren, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Jane Fonda, Jodie Foster şi Matthew McConaughey se numără printre vedetele care vor înmâna trofee la gala de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, au anunţat organizatorii ceremoniei, citaţi de PA, relatează Agerpres.

Alte staruri care vor urca pe scenă pentru a înmâna trofee în cadrul celor 24 de categorii premiate la Oscaruri sunt Dave Chappelle, Eugenio Derbez, Ansel Elgort, Eiza Gonzalez, Ashley Judd, Rita Moreno, Lupita Nyong’o şi Christopher Walken.

Noua listă de prezentatori de la gala Oscarurilor din 2018 a fost anunţată de producătorii evenimentului, Michael De Luca şi Jennifer Todd.

Ashley Judd şi Lupita Nyong’o se numără printre actriţele de prim rang care l-au acuzat public pe mogul hollywoodian Harvey Weinstein de hărţuire sexuală.

Prezentatorul principal al galei, Jimmy Kimmel, va vorbi cel mai probabil despre acest scandal în monologul pe care cunoscutul actor de comedie şi prezentator TV îl va susţine în debutul galei ce va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles.

Printre celelalte vedete invitate să înmâneze trofee la gala Oscar 2018 şi ale căror nume au fost deja anunţate se află Gal Gadot, Mark Hamill şi trei dintre câştigătorii de anul trecut ai premiilor de interpretare – Mahershala Ali, Emma Stone şi Viola Davis.

De obicei, foşti laureaţi înmânează câştigătorilor premiile pe anul în curs.

Casey Affleck, câştigătorul premiului Oscar din 2017 la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, nu va participa la ceremonia din acest an.

Protagonistul filmului „Manchester Bye The Sea” ar fi trebuit să înmâneze în acest an Oscarul pentru cea mai bună actriţă, potrivit tradiţiei de la Hollywood, însă el a anunţat în luna ianuarie că renunţă la acest rol de prezentator.

În 2010, Casey Affleck a fost dat în judecată de două femei care l-au acuzat de hărţuire sexuală. Procesul s-a încheiat printr-o înţelegere a părţilor, realizată în afara sălilor de tribunal.

Actorul a negat cu vehemenţă acuzaţiile de hărţuire sexuală care, potrivit celor două reclamante, s-ar fi produs în timpul filmărilor de la lungmetrajul „I’m Still Here”.

Lungmetrajul „The Shape Of Water”, regizat de Guillermo Del Toro, conduce plutonul filmelor care au primit cele mai multe nominalizări la premiile Oscar şi va concura la 13 categorii. Pe locul al doilea în acest clasament se află filmul „Dunkirk”, regizat de Christopher Nolan, care a primit opt nominalizări.

Vezi şi

Pentagonul avertizează: Acţiunile militare unilaterale în nord-estul Sirei sunt „inacceptabile”

Comandantul Sean Robertson, purtător de cuvânt al Pentagonului, a declarat că orice acţiune militară unilaterală …