Acasă / Politică & Diplomaţie / Donald Trump se pregăteşte pentru un nou mandat. Cine va fi şeful echipei de campanie

Donald Trump se pregăteşte pentru un nou mandat. Cine va fi şeful echipei de campanie

Preşedintele SUA, Donald Trump, intenţionează să îl desemneze pe Brad Parscale, expert în strategii politice, manager al campaniei electorale pentru obţinerea unui nou mandat în anul 2020, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Reuters, potrivit Mediafax.

Anunţul intervine în contextul în care Donald Trump vrea să lanseze rapid activităţile de planificare a campaniei electorale pentru scrutinul prezidenţial din 2020, cu opt luni înaintea alegerilor parlamentare parţiale programate în noiembrie 2018, care vor determina dacă Partidul Republican menţine ori nu controlul asupra Congresului.

Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, a semnalat deja că vrea să candideze pentru un nou mandat, depunând o scrisoare de intenţie la Comisia Electorală federală pe 20 ianuarie 2017, ziua în care a fost învestit în funcţie. Preşedintele SUA evocă frecvent în discursuri şi interviuri victoria sa în scrutinul prezidenţial din 2016.

Consultantul politic Brad Parscale, care îşi desfăşoară activitatea în San Antonio (Texas), a fost director pentru promovare digitală în echipa de campanie electorală a lui Donald Trump în 2016.

Vezi şi

200 de soldaţi suspectaţi de legături cu clericul Gulen, reţinuţi de autorități în Turcia

Autorităţile din Turcia au anunţat vineri că au reţinut 219 soldaţi, suspectaţi de legături cu …