Acasă / Politică & Diplomaţie / Trump a reacţionat pe Twitter la dezvăluirile din cartea lui Michael Wolff: Atuurile mele sunt stabilitatea mintală şi inteligenţa

Trump a reacţionat pe Twitter la dezvăluirile din cartea lui Michael Wolff: Atuurile mele sunt stabilitatea mintală şi inteligenţa

Preşedintele american Donald Trump susţine că stabilitatea mintală şi inteligenţa foarte mare sunt cele mai importante atuuri ale sale, în contextul în care autorul cărţii despre liderul de la Casa Albă a afirmat că subordonaţii acestuia pun la îndoială calificarea lui de a fi preşedinte al SUA, relatează Mediafax.

„De fapt, de-a lungul vieţii mele, cele mai importante atuuri ale mele au fost stabilitatea mintală şi faptul că sunt foarte inteligent”, a scris Donald Trump pe Twitter.

„De la un om de afaceri de FOARTE (sic!) mare succes la un star TV de top … la preşedinte al Statelor Unite (de la prima încercare). Cred că asta m-ar califica drept nu inteligent, ci geniu… şi un geniu foarte stabil!”, a continuat liderul de la Casa Albă într-o serie de mesaje în care a criticat mass-media, pe Hillary Clinton şi Partidul Democrat.

Vezi şi

Motivul pentru care Spice Girls au anulat turneul aniversar. Câți bani ar fi câștigat fiecare membru al trupei

Trupa britanică Spice Girls a renunţat la turneul aniversar programat în Marea Britanie şi SUA …