Acasă / Life & Style / Brad Pitt a oferit o sumă cu multe zerouri petru a vedea un episod din Game of Thrones alături de „mama dragonilor”
Brad Pitt
Brad Pitt / foto Michael Buckner/WWD/REX/Shutterstock

Brad Pitt a oferit o sumă cu multe zerouri petru a vedea un episod din Game of Thrones alături de „mama dragonilor”

Brad Pitt a oferit 120.000 de dolari pentru a urmări un episod din „Game of Thrones” alături de protagonista serialului, actriţa britanică Emilia Clarke, în cadrul unei licitaţii caritabile, potrivit Variety, citat de Mediafax.

Licitaţia a avut loc în cadrul galei anuale organizate de Sean Penn pentru locuitorii din Haiti. Astfel, a fost ocazia perfectă pentru ca Brad Pitt să liciteze o seară de sâmbătă în faţa televizorului alături de Emilia Clarke pentru colosala sumă din şase cifre.

Emilia Clarke

Licitaţia pentru vizionarea unui episod din Game of Thrones în compania Mamei Dragonilor a pornit de la 20.000 de dolari, însă suma a crescut rapid.

Până la un moment dat, bătălia s-a dus între Brad Pitt şi Kit Harington. Când Brad părea să fie câştigător, un bărbat din sală a licitat fabuloasa sumă de 160.000 de dolari şi şi-a asigurat „victoria”.

Gala organizată de Sean Penn are rolul de a ajuta comunităţile defavorizate din Haiti şi a fost lăudată la scenă deschisă de Leonardo DiCaprio. În cadrul ediţiei din acest an s-au strâns peste 3 milioane de dolari.

Şi Emilia Clarke s-a numărat printre cei care au oferit sume uriaşe în cadrul galei, aceasta câştigând licitaţia pentru un tablou al artistului Josh Smith, pentru care a oferit 90.000 de dolari.

Vezi şi

Pălăria purtată de Harrison Ford în filmul Indiana Jones, vândută la licitaţie cu o sumă colosală

Aproape 400.000 de lire s-a plătit pentru pălăria purtată de Indiana Jones (Harrison Ford) care …