Acasă / Cultură & Media / TOP 2017 | Cele mai populare fotografii de pe Instagram: Beyonce, Selena Gomez, Cristiano Ronaldo

TOP 2017 | Cele mai populare fotografii de pe Instagram: Beyonce, Selena Gomez, Cristiano Ronaldo

Fotografii postate de cântăreaţa Beyonce, actriţa Selena Gomez şi de fotbalistul Cristiano Ronaldo au fost incluse în topul 10 al celor mai populare imagini de pe platforma Instagram în 2017, informează purepeople.com, citat de Mediafax.

Astfel, fotografia pe care Beyonce a postat-o pe 1 februarie pentru a anunţa faptul că este însărcinată cu gemeni a strâns 11.198.571 de like-uri, situându-se pe primul loc în acest top.

Pe poziţia a doua s-a situat o fotografie a lui Ronaldo publicată pe 12 noiembrie pentru a anunţa naşterea fiicei sale Alana Martina. Imaginea a obţinut 11.097.488 de like-uri din partea fanilor.

Selena Gomez ocupă poziţia a treia în acest top, cu o fotografie publicată pe 14 septembrie, prin care anunţa că a suferit un transplant renal. Instantaneul a strâns 10.376.325 de like-uri pe platforma Instagram, dezvoltată de Facebook.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

De altfel, actriţa americană Selena Gomez ocupă cele mai multe poziţii în acest top, cu cinci apariţii, în timp ce fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ocupă trei locuri, iar Beyonce, două.

Cea de-a doua fotografie a lui Beyonce a fost postată pe 14 iulie, a strâns 10.279.034 de like-uri şi ocupă poziţia a patra în acest top. Este vorba de prima fotografie a starului american împreună cu gemenii ei, Rumi şi Sir.

8.258.443 de like-uri a obţinut o fotografie publicată pe 29 iunie de Cristiano Ronaldo, prima cu gemenii Eva şi Mateo. Imaginea ocupă poziţia a cincea în acest top.

Topul 10 este completat de următoarele imagini: o fotografie a Selenei Gomez, alături de The Weeknd – fostul iubit al artistei, de care aceasta s-a despărţit în octombrie,după o relaţie de 10 luni -, publicată pe 16 aprilie (8.150.759 de like-uri), o fotografie a Selenei Gomez de la Met Gala 2017 din New York, în care aceasta este tot alături de The Weeknd, publicată pe 2 mai (7.784.370 de like-uri), o fotografie a lui Cristiano Ronaldo, alături de partenera sa de viaţă, Georgina Rodriguez, fiul său Cristiano Jr şi gemenii Eva şi Mateo, publicată pe 27 august (7.276.481 de like-uri), o fotografie a Selenei Gomez, de la cea de-a 25-a aniversare a sa, publicată pe 23 iulie (7.070.400 de like-uri), şi o altă fotografie a Selenei Gomez, aflată împreună cu The Weeknd la un restaurant, pe 5 septembrie (6.185.374 de like-uri).

Vezi şi

ANALIZĂ AFP | Cine sunt potenţialii succesori ai premierului Theresei May

Soarta premierului britanic Theresa May atârnă de un fir de păr după votul de neîncredere …