Acasă / Focus / Jared Kushner, ginerele și consilierul lui Donald Trump, înregistrat să voteze ca… femeie
foto Doug Mills/The New York Times

Jared Kushner, ginerele și consilierul lui Donald Trump, înregistrat să voteze ca… femeie

Jared Kushner, ginerele și consilier de rang înalt al președintelui american Donald Trump, a fost înregistrat să voteze ca femeie pe listele electorale timp de opt ani, a relatat presa americană, informează AFP, citat de Agerpres.

Registrele electorale din statul New York arată că Jared Kuschner — ale cărui misiuni actuale variază de la căutarea păcii în Orientul Mijlociu la lupta împotriva opioidelor în Statele Unite — a fost înregistrat să voteze ca „femeie”, a dezvăluit revista Wired.

Înainte de 2009, profilul alegătorului Jared Kushner în statul New Jersey (nord-estul SUA) arăta că sexul său era „necunoscut”, potrivit site-ului de informații The Hill.

Aceasta nu este prima situație administrativă confuză în care este implicat Jared Kushner, moștenitor al unei familii bogate de proprietari.

În ianuarie, Washington Post a anunțat că el a fost înregistrat în același timp pe listele electorale din două state americane în timpul alegerilor prezidențiale din 2016.

Potrivit canalului CBS, Jared Kushner de asemenea a completat cu false informații formulare de acreditare de securitate la Casa Albă, care au trebuit refăcute.

Recent, el a fost acuzat că își folosește mesageria personală pentru a comunica cu alți responsabili ai executivului, în loc să utilizeze contul de e-mail securizat al Casei Albe.

Donald Trump a criticat utilizarea unui server de e-mail privat și nu a serverului securizat guvernamental de către adversara sa democrată Hillary Clinton, în timpul campaniei prezidențiale din 2016. Candidatul republican a cerut în mod repetat condamnarea la închisoare a fostului secretar de stat în scandalul e-mailurilor.

Vezi şi

O vedetă din Friends, trei luni în spital

Matthew Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing în popularul serial Friends, a dezvăluit pe …